Een eigen onderneming hebben is al heel wat. Daarbij een goede marketingcampagne voeren is iets waar je in eerste instantie misschien niet meteen aan denkt maar echter wel noodzakelijk is om jouw onderneming tot een succes te maken. Je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf goed bekend wordt zodat jouw inkomsten lekker stijgen.

Radioreclame is niet iets waar je meteen aan denkt omdat dit best wel prijzig is. Althans, zo wordt er altijd wel gedacht. Toch kan het ook op een andere manier zonder een al te groot budget. Hoe? Wij vertellen jou er meer over. Ga er lekker voor zitten en neem de tijd om even te lezen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Je zult misschien wel enorm verbaasd zijn als je leest hoe makkelijk het eigenlijk allemaal is en, misschien nog wel belangrijker, dat de kosten die je eraan hebt enorm meevallen.

Reclame op de radio, het loont zich enorm!

Je zult misschien denken dat jij het nooit voor elkaar gaat krijgen om jouw bedrijf te kunnen koppelen aan een heuse radioreclame. Wij bewijzen jou het tegendeel want het kan wel degelijk! En ook nog voor een hele schappelijke prijs! Hoe gaan wij te werk? Wij werken via het Switch Network. Nu denk je misschien meteen dat dit heel moeilijk gaat zijn maar dat is het niet. Je kunt het Switch Network zien als een online shop waar radioadvertenties op staan waar jij zelf kunt bestellen.

Zodra jij de bestelling hebt gedaan gaat het allemaal eigenlijk vrij snel. Je kunt dan binnen een korte tijd verwachten dat jouw reclamespotje voorbijkomt op 1 van de 25 zenders die deelnemen aan het Switch Network. Deze zenders zijn allemaal lokale zenders waar ontzettend veel mensen naar luisteren. Jij zult dus zeker opvallen wanneer jouw commercial bij hun gedraaid gaat worden.

Nog geen spotje, wat nu?

Maar wat nu als je zelf nog helemaal geen spotje hebt? Niet meteen in paniek raken wanneer dit zo is want dat kan geregeld worden. Er is namelijk een geweldig aanbod waarbij je voor een klein bedrag een radiocampagne kunt hebben en niet alleen de campagne, maar ook de radiospot wordt voor je gemaakt en zit daar dan meteen voor jou bij. Helemaal super toch?!

Hoe gaat het nu allemaal in zijn werk?

Het is supersimpel om het allemaal aan te vragen. In drie stappen heb je het al voor elkaar. Als eerste neem je contact met ons op. Dit kan je doen door te mailen of door met ons te bellen. Jij krijgt alles te horen over hoe het werkt.

Heb jij besloten dat je dit wil gaan doen? Dan gaan we aan het werk. Wij maken een mooie commercial voor jou die wij inspreken en wij plannen hem in. Dagelijks wordt jouw radiocommercial ingepland bij de radiostations die bij ons zijn aangesloten.

Wat zijn de voordelen van een radiocommercial?

Adverteren op welke manier dan ook levert altijd voordelen op. Dit is met het hebben en draaien van een radiocommercial precies hetzelfde. Welke voordelen dat zijn gaan wij eens voor jou en op rijtje zetten zodat jij zelf kunt beslissen of dit wel iets is voor jouw bedrijf.

  • Je kunt op je website vermelden dat klanten van jou hebben gehoord op de radio. Dit komt meteen al een stuk betrouwbaarder over
  • Doordat je op de radio gehoord wordt gaan mensen jouw site bezoeken. Hierdoor kun je klanten krijgen. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten waar ze net wat over gehoord hebben
  • Je krijgt naamsbekendheid op een goede manier. Naamsbekendheid zorgt ervoor dat het positieve gevolgen heeft. Doordat je op de radio gehoord wordt zal je ook zien dat jouw andere campagnes beter gaan scoren
  • Het wordt door je omgeving vaak heel gaaf gevonden wanneer je vertelt dat je een radiocommercial hebt laten maken waarmee jij nu gehoord wordt op de radio. Het zorgt ervoor dat ze met andere ogen naar jou en jouw bedrijf kijken en ze zullen zien dat jouw bedrijf een ontzettende groei door gaat maken

 

Wat zijn de kosten voor het maken van een radiocampagne?

De kosten van een radiocampagne die kunnen ontzettend hoog zijn maar wij bieden het voor een ontzettend mooie prijs aan. Wij beginnen al heel laag in prijs. Voor nog geen 10 euro per maand ben jij op de radio te horen.

Wil jij een eigen commercial laten maken en daar meteen een campagne aan vast hebben? Dat kan zeker! Je krijgt dan 20.000 beluisteringen en een regionale campagne. Nu denk je misschien oké, nu mag ik mijn portemonnee wel open gaan trekken. Nee dus! Voor 59 euro heb jij gewoon je eigen radiocampagne! Helemaal super vind je niet?

Je krijgt dan een 20 seconde durende basiscommercial die ingesproken is met een professionele voice-over. Je zult echt versteld staan hoe geweldig jouw commercial voor jouw eigen bedrijf is. Trots! Dat mag je zeker zijn wanneer jij dit allemaal voor je bedrijf hebt gedaan. Wij weten zeker dat jij door deze kleine investering echt veel en veel meer klanten of cliënten gaat krijgen.

Wat zijn de voorwaarden om gebruik te maken van de commercial

Natuurlijk zitten er bepaalde voorwaarden aan en die hebben wij dan ook allemaal op onze website staan zodat jij die op je gemak door kunt lezen. Nee geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Gewoon redelijke voorwaarden.

Ben je er klaar voor?

Alles goed doorgelezen en zie jij het wel zitten? Dan rest jou nu niets anders te doen dan contact met ons op te nemen zodat wij met elkaar kunnen bespreken hoe we het verder aan gaan pakken. Jouw commercial zal dan binnen een korte tijd te horen zijn bij de radiostations die binnen ons Switch Network vallen. Eenmaal gehoord kan jij ervan op aan dat jouw klantenkring zal gaan groeien. Stroop dus de mouwen alvast maar op en maak je borst maar nat! Een relatief kleine investering om daarna een gigantische toename te gaan zien in jouw omzet. Wij zeggen doen!