Website onderhoud
met strippenkaart

De uren die je hier besteld kun je gebruiken voor bijvoorbeeld:

 • Website laten aanpassen.
 • Plugins of template laten updaten.
 • Video-instructies op maat laten maken zodat je bepaalde aanpassingen in de toekomst zelf makkelijk kan doen.

Website onderhoud met strippenkaart

Voor alle werkzaamheden aan je website werken wij met een strippenkaarten. Heb je regelmatig terugkerende onderhoudswerkzaamheden en kan je een goede inschatting van het aantal uren maken, dan is het aantrekkelijk om te kiezen voor een strippenkaart met meer uren. 

ZazouTotaal strippenkaart

Al onze websites bouwen we op basis van WordPress, waardoor het gemakkelijk is om deze zelf bij te houden. Maar kom je als ondernemer hier wel aan toe? Heb je wel tijd en zin om zelf jouw website bij te houden?

Soms zijn er kleine wijzigingen die moeten worden doorgevoerd op de website, mar waar je geen zin in hebt. Of misschien wil je gewoon je tijd anders besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanpassing van een foto, een tekst of misschien wel het toevoegen van een nieuwe pagina. Speciaal voor dit soort kleine klusjes is er de ZazouTotaal Strippenkaart!

Wat is de strippenkaart?

Onze strippenkaart is de uitkomst als je liever de kleine aanpassingen uitbesteedt. Met de strippenkaart koop je als ware een prepaid tegoed wat je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Voor dit prepaid tegoed voeren wij kleine wijzingen voor je uit op de website.

Het werkt heel simpel, je stuurt ons een mail en de gewerkte tijd wordt automatisch van je strippenkaart afgeschreven. Is je strippenkaart op? Bestel dan eenvoudig en snel een nieuwe.

Wij houden jouw saldo bij en laten dit je per mail weten. Ook als er mutaties zijn op je kaart. Simpel en wel zo transparant.

Check de voordelen van de strippenkaart

 • RJe hebt altijd voorrang met jouw opdracht
 • ROmgerekend betaal je veel minder per uur als dat je een losse wijziging laat doorvoeren
 • RWij hanteren een starttijd van 15 minuten. Zonder strippenkaart is dit 30 minuten
 • RSlechts 1 factuur dus minder administratie

Aantal strippen: 12

Uurtarief: 79,-

Prepaid bedrag: 237,-

 

Bestel hier jouw strippenkaart

Aantal strippen: 20

Uurtarief: 75,-

Prepaid bedrag: 375,-

 

Bestel hier jouw strippenkaart

 

Aantal strippen: 40

Uurtarief: 69,-

Prepaid bedrag: 690,-

 

Bestel hier jouw strippenkaart

Voordat je bestelt:

 • Onze strippenkaart is alleen van toepassing op gewerkte uren en niet in te zetten voor het toevoegen van extra modules of om hostingkosten te verrekenen.
 • Wij stempelen per keer dat wij iets voor je hebben gewijzigd af. Hierover ontvang je een mail met de omschrijving en nieuwe saldo. Minimaal 1 strip per keer.
 • De strippenkaart is onbeperkt geldig zolang je klant bent van Zazoutotaal.nl. Zeg je jouw website bij ons op? Dan vervalt helaas ook jouw strippenkaart.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?