Jou bestaande website verbeteren?
Geef hem een make-over cadeau!

Een WordPress website laten maken, geheel naar jouw idee? Een unieke website scoort hoog in Google. Laat dus direct een professionele website bouwen door de webdesigners van ZazouTotaal en ontvang meer klanten.

Verbeter je huidige website

Toe aan een nieuwe look? Wij blazen jouw verouderde website nieuw leven in!

Laat ons eens kijken naar je website

WAlles gaat met zijn tijd mee en veel dingen worden in de loop der tijd beter. Een betere ontwikkeling, sneller en mooier. Waarom zou je dat jouw website niet gunnen? Toen jij een website liet maken was deze helemaal van die tijd. Alleen veranderd jouw bedrijf ook met de tijd. En die verandering wil je natuurlijk graag terug zien op de website. Misschien zijn je diensten wel uitgebreid, heb je nieuwe bedrijfskleuren gekozen of nog meer projecten afgerond die je graag wilt laten zien aan jouw bezoekers. Allemaal redenen om je “oude” website eens nader te bekijken en te kiezen voor verandering.

Je website verbeteren hoeft niet alleen nuttig te zijn voor de voorkant. De frontend zoals wij dat noemen, het gedeelte dat jij en je bezoekers zien. Ook op de backend, dus dieper in je website, kan er behoefte zijn aan verbeteringen. Denk hierbij aan plugins die er gebruikt zijn en in de loop der tijd verbeterd zijn. Oude plugins en elementen kunnen zorgen voor conflicten waardoor de site niet optimaal meer draait. Voorkomen is hier beter dan genezen.

En wat dacht je van malware? Berichten die ongemerkt binnensluipen op je website en dingen drastisch kunnen veranderen op de site. Hier controleren wij ook op. Door je website te controleren op malware, onnodige plugins te verwijderen, plugins te updaten en zo nog meer, zorgen we ervoor dat je website veel sneller kan laden. Een website die langzaam laadt verliest bezoekers, dat is een feit. Samen gaan we dat voorkomen!

Omdat onze technologie zo snel veranderd is website optimalisatie onmisbaar voor elk bedrijf. Maar is dat nu een tijdrovend en duur klusje? Nee, niet als ZazouTotaal je helpt! Geef je website uit handen zodat jij je kan richten op de leuke dingen van je vak. Allee vervelende taken nemen wij van je over. Bij het beheren van websites komt soms meer kijken dan je dacht. Gelukkig hoef je daar nu niet meer van te schrikken want wij zijn er om je te helpen!

Uitbreiden van je huidige website

Sinds 2008 maken wij al betaalbare WordPress websites. Dat is al een hele tijd en onze expertise is dus ook niet van een blauwe maandag. In deze tijd hebben we al veel bedrijven mogen helpen met hun website en hun online bereikbaarheid.
Door onze een-op-een visie komen we tot zeer mooie resultaten die precies aan jouw behoefte voldoen. Bij ons vind je geen kant-en-klare oplossing, want jij hebt hele andere wensen met je website als je buurman. Wij luisteren naar wat jij wilt en gaan daar mee aan de slag. Wil je dus je website ontwerpen of upgraden neem dan eens contact met ons op.

Website vernieuwen

Wanneer je al een website hebt is het voor ons heel goed mogelijk om deze te vernieuwen. We bekijken of je echt alle elementen van je website nodig hebt, of we deze wellicht kunnen vervangen met een betere variant en nemen het design onder de loep. Ben je nog tevreden of zou je graag wat veranderd zien? We kijken samen naar wat wenselijk is, een betaalbare update, vernieuwen of een compleet nieuwe website? Alles is mogelijk voor een betaalbare prijs.

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

De belangrijkste redenen om je oude website opnieuw te bekijken:

Is je site geschikt voor mobiel?

Steeds meer bezoekers bekijken websites op hun telefoon, smartphone of tablet. Het is dus heel belangrijk dat de site mobiel-vriendelijk is. Zo kunnen we bepaalde onderdelen anders laten zien op de telefoon als op de computer en hiermee een gebruiksvriendelijke website creëren. Ook Google is hier een grote voorstander van en zal je graag belonen met een betere ranking.

Ontvang meer bezoekers op je website

Goed gevonden worden in Google is niet altijd even makkelijk. Wij van ZazouTotaal kennen het probleem en ondersteunen je graag. We bekijken de mogelijkheden om je site nog beter te laten converteren. Een goede website optimalisatie begint dus hier.

Is je website nog goed beveiligd?

Een website met verouderde plugins is als een toegangshek met gaten voor hackers. Via verouderde plugins en updates die niet meer zijn uitgevoerd sluipen hackers ongemerkt naar binnen met alle problemen van dien. Of je nu dus een WordPress website hebt of een mooie webshop, wij kunnen deze taken voor je uit handen nemen en zorgen dat technische updates op tijd worden uitgevoerd en de beveiliging tipt in orde is.

Zeker bij een webshop is het goed om er voor te zorgen dat alles werkt. Stel je voor dat een bezoeker geen aankoop kan doen? Dat zou toch heel zonde zijn. Met ons onderhoud waarborgen wij de functionaliteit van je website en zorgen wij voor de veiligheid zodat jij rustig verder kan groeien met je bedrijf.

Is de lay-out nog wat je wilt?

Alles veranderd, zo wil jij misschien ook eens wat nieuws. Een nieuw, verfrissende lay-out die meer past bij hoe jij jouw bedrijfsvoering anno nu uitvoert. Laten we dus samen eens je webdesign onder de loep nemen. Is het nog van deze tijd? Kloppen je diensten of producten nog? Laten we je oude, vertrouwde website eens een make-over geven waar zowel je website als jij helemaal blij van worden.

Je website uitbreiden

Je website uitbreiden kan op verschillende punten. Wat dacht je een extra pagina met bijvoorbeeld een nieuwe dienst? Of misschien doe je wel veel zaken in het buitenland en wil je graag de site ook in een andere taal tonen? Binnen het ontwerp van de website kunnen we uitbreidingen toevoegen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mooie teksten op je website die aanspreken

Bezoekers komen op je website voor informatie. Wie ben je, wat doe je en hoe kun je hun helpen. Goede en leesbare teksten zijn hierbij dus een must. Schrijven is een kunst en niet iedereen is daar even handig in. Geef je teksten dus gerust uit handen aan ZazouTotaal.

Wij kunnen je bijstaan in allerlei soorten teksten. Zoek je content om je website te vullen en uit te leggen wie je bent? Geen probleem, doen we! Maar ook boeiende blogs om je bezoekers te triggeren terug te komen naar de site, persberichten of zelfs productomschrijvingen en categorieteksten voor je webshop. Alles in de stijl van jouw website en naar wens. Onze professionele schrijvers weten hoe ze jouw boodschap over moeten brengen!

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?