Je huidige webshop verbeteren

Al een tijdje op zoek naar een andere webshop? Wil jij jouw huidige webshop sterk verbeteren? ZazouTotaal helpt jou daarbij. Wij geven jou graag goede raad om van jouw webshop een goedlopende webshop te maken!

Je huidige website verbeteren

Al sinds 2004 ervaring! Profiteer ervan!

Je bent er nog niet helemaal klaar voor om een geheel nieuwe webwinkel te gaan beginnen, maar je bent er wel zeker van dat jouw huidige webshop echt wel wat verbetering nodig heeft? Bij ZazouTotaal helpen wij jou daar graag mee. Wij kunnen zeggen dat wij vanaf 2004 ervaring hebben. Onze gecombineerde expertise en onze uitgebreide kennis in alles wat te maken heeft met digitale media wij ervoor kunnen zorgen dat jouw webwinkel een zeer succesvolle webwinkel gaat worden. Wij zullen zeer zeker advies geven hoe je dit het beste aan kunt pakken en jij op een goede manier je doel kunt behalen.

Redenen om je oude webshop eens goed onder de loep te nemen

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom het belangrijk is om jouw oude webshop eens goed onder de loep te nemen. Wij gaan er samen met jou een aantal doornemen.

Is jouw webshop geschikt voor mobiel en tablet?

Bijna driekwart van de bezoekers zal jouw website op een mobiele telefoon of tablet benaderen en openen. Dan is het handig dat jouw website daar ook goed op te bezoeken is. Zorg er dus voor dat dit ook met jouw webshop zo is! Dit zorgt voor een hogere ranking in Google en het zorgt ervoor dat de klant ook echt verder kijkt.

Bezoekers trekken, hoe doe je dat?

Je wilt natuurlijk goed gevonden worden in Google, Bing of andere zoekmachines. Om die reden is het dan ook enorm belangrijk dat jouw website en jouw webshop goed is geoptimaliseerd. Hierdoor heb je een betere vindbaarheid. ZazouTotaal heeft de kennis en de ervaring in huis die er zijn moet om jouw website te verbeteren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die wij met elkaar kunnen bespreken.

Jouw website up-to-date en goed beveiligd

Een goed onderhoud van WordPress betekent dat je met regelmaat updates door moet voeren. Soms heb je daar geen tijd voor of je weet niet hoe je dit het beste aan moet pakken. Wij willen dit voor jou verzorgen. De specialisten van ZazouTotaal weten precies wat ze moeten doen om jouw WordPress website in combinatie met jouw WooCommerce webshop op-en-top te onderhouden, te updaten en te beveiligen. Jouw wensen zijn dat je een veilige website hebt waarbij je hacks wilt voorkomen, maar je wilt wel de resultaten in Google en andere zoekmachines behouden. Wij weten dit te bereiken met een website die goed functioneert, veilig en vertrouwd is en er ook nog eens heel goed uitziet! Op die manier helpen wij jou groeien en een groter rendement te behalen.

Je bent toe aan een andere vormgeving

Na een aantal jaar is het niet gek dat je eens een keer een ander aanzicht wilt hebben voor jouw website en webshop. Vooral omdat de technologie op dat gebied ook beslist niet stilstaat. Onze webdesigner kijkt waarnaar jouw behoeften zijn en welke doelen je wilt behalen. Jouw visie wordt dus zeker hierin meegenomen. Jij bent onze opdrachtgever, dus de beslissing ligt geheel in jouw handen. Wij voeren met veel liefde jouw opdracht uit.

Het uitbreiden van jouw webshop

Wil jij graag een extra pagina of wil jij jouw website ook in andere talen? ZazouTotaal kan jou helpen om dit te realiseren. Onze ervaren ontwerpers doen onderzoek naar de mogelijkheden die er zijn binnen je huidige ontwerp van jouw website en jou voorzien van een advies waarvan we zeker zijn dat dit een succesvolle en waardevolle uitbreiding kan zijn voor jouw website.

Laat je website teksten spreken

Webteksten schrijven kan niet iedereen. Bij ZazouTotaal weten wij als geen ander wat de juiste manier is om webteksten te schrijven. Maak jij je zorgen over de inhoud die jouw website heeft? Geen zorgen wij nemen dat uit handen. Of je nu een blogbericht wilt hebben dat iedereen boeit en uitnodigt om verder te lezen, of een nieuwsbericht wat up-to-date is? Een productomschrijving die elke klant boeit of toch een categorie tekst dat ervoor zorgt dat het winkelende publiek verder gaat klikken? Je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten en weten perfect hoe wij de boodschap over moeten brengen.

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?