Hoog in Google door middel
van website optimalisatie (SEO)

Op basis van de analyse gaan we aan de slag met het inhoudelijke optimaliseren van de belangrijkste pagina’s op je site

Google website optimalisatie basis (SEO)

Het SEO Essentials Pakket

Een nieuwe website zelf bouwen of laten bouwen, daar wil je vanzelfsprekend mee gaan scoren. Je zult het misschien wel herkennen. Je hebt een nieuwe website die er ontzettend goed uitziet, voorzien is van alle functies, maar hoger in Google komen wil nog niet echt lukken. Je krijgt al een soort van paniekgevoel over je heen, want je wilt graag weten hoe dit komt. Met het SEO Essentials pakket kan je daar verandering in brengen. Laten we jouw positie in Google gaan verbeteren. Wil je weten hoe? ZazouTotaal gaat jou daarbij helpen.

Hoger in Google komen? Het behoort tot de mogelijkheden

ZazouTotaal heeft al jarenlange ervaring met Google en SEO. Je kunt deze 2 eigenlijk niet los zien van elkaar. Ze gaan dan ook hand in hand met elkaar samen. Wil jij hoger komen in Google en jouw website in een hogere positie brengen dan gaan wij er eerst voor zorgen dat Google weet dat jij met jouw website bestaat. Nu zul je misschien denken dat dit logisch zou zijn, maar wij gaan dit verbeteren. Het is belangrijk om te weten wie je bent, wat je doet en waar jouw bedrijf is gevestigd.

Belangrijk is dat Google weet dat jouw website bestaat zodat jij aangemeld kunt worden bij de essentiële onderdelen die Google heeft. Door gebruik te maken van het SEO Essentials pakket gaan wij de basis leggen zodat Google meteen weet wie jij bent.

Een hogere positie in Google. Hoe gaan wij dat voor jou doen?

Zoals we al eerder hebben aangegeven gaan wij jou een antwoord geven op die vraag: “Hoe kom ik hoger in Google?” Daarvoor gaan we een paar stappen ondernemen. ZazouTotaal gaat jou meenemen in dit proces.

Het vergroten van jouw bekendheid

Eerst gaan we beginnen met de bekendheid van jouw bedrijf en jouw website. Wil jij hoger komen in Google dan gaan wij jouw website aanmelden bij alle belangrijke onderdelen die Google rijk is. Dit is onder andere bij Google Search Console, Google Maps en Google mijn bedrijf. Op deze manier weet Google precies wie en waar jij bent.

Het aloude spreekwoord, meten is weten!

Om het verkeer te meten op jouw website heeft Google een tool. Deze tool heet Google Analytics. Bij deze tool gaan wij jou dan ook meteen aanmelden. We kunnen jouw website optimaliseren met de gegevens die we verkrijgen via Google Analytics. Wat doet Google Analytics nu precies? Deze tool leert ons het aantal bezoekers wat langskomt op jouw website, hoe lang ze op jouw website blijven en welke pagina’s dat er worden bezocht. Ook laat het zien hoelang de bezoeker op deze pagina blijft.

Het optimaliseren van jouw website

Wij kunnen jou een advies geven met alle gegevens die we hebben verzameld wat betreft de zoekwoorden waaraan jouw website behoefte heeft. Wij kunnen jouw website optimaliseren voor de titels te optimaliseren, de beschrijvingen te optimaliseren en wanneer het gewenst is ook advies geven over de extra content die toegepast kan worden op jouw website om hoger in Google te komen.

Een hogere positie in Google, dit kan nu voor slechts € 449,-

ZazouTotaal heeft sinds 2004 ervaring om dit voor elkaar te krijgen!

Het SEO Essentials Pakket

Actie! Nu een gratis zoekwoordenonderzoek met een waarde van € 195,-

Wees je concurrent altijd een stapje voor met het zoekwoordenonderzoek van ZazouTotaal. Het mooie is dat je nu het zoekwoordenonderzoek helemaal gratis kunt verkrijgen wanneer je het SEO Essentials pakket afneemt. Je kunt je ook aanmelden bij Website Ranking Continupakket.

Belangrijk! Een goed zoekwoorden en concurrentieonderzoek!

 • Hoger in Google komen, dat is mogelijk door middel van een goed zoekwoorden en concurrentieonderzoek. ZazouTotaal kijkt met jou mee wat jij nodig hebt.

  Welke elementen zijn belangrijk?

  • Wat zijn de zoekwoorden die het beste passen bij jouw vakgebied of branche?
  • Wat zijn de gegevens waarop jouw concurrenten worden gevonden?
  • Is het optimaliseren van jouw website verstandig met dit zoekwoord of gaan we een ander woord zoeken?
  • Welke woorden geven jouw bedrijf kansen? De experts van ZazouTotaal willen jou graag een inzicht geven en jou voorzien van tips die handig zijn zodat je zelf ook iets kunt doen aan de vindbaarheid van jouw website.

  ZazouTotaal heeft jarenlange ervaring. Onder andere door gebruik te maken van de beste tools kunnen wij jou een antwoord geven op het wat hierboven staat. Wij delen deze graag met jou!

Hulp nodig?

Is je website of website niet goed vindbaar in Google, en wil je dat graag veranderen, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt. Besteed dit dan uit aan ons, wij weten exact hoe we dat moeten aanpakken. Wil je hier wat meer over of zit met bepaalde vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op, en ik informeer je graag over onze vele mogelijkheden

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?