E-mailmarketing, krachtig,
uniek en effectief!

E-mailmarketing, een krachtig, uniek en effectief middel waarbij je toekomstige potentiële klanten direct kunt benaderen door een e-mail te versturen. Wat is het doel van e-mailmarketing? Het binnen halen van nieuwe klanten!

E-mailmarkting werkt echt!

Tijd besparen maar omzet verhogen?
Het kan met e-mailmarketing die echt werkt!

Als we gaan kijken naar de meest effectieve manier om een goede marketing op te zetten dan staat e-mailmarketing echt wel ver bovenaan in het lijstje. Deze manier van marketing kan voor jouw bedrijf grote veranderingen betekenen. Het kan ervoor zorgdragen dat jouw bedrijf grote sprongen gaat maken en je meer gaat verkopen. Willen we dat als ondernemer niet allemaal? Je moet hiervoor wel de juiste doelgroep vinden waaraan jij de juiste boodschap door kunt sturen. ZazouTotaal weet dit op te lossen voor jou door middel van Mailhunter e-mailmarketing!

Omzet verhogen

Het verhogen van je omzet kun je doen door middel van mailcampagnes. Deze moeten dan wel goed getimed zijn en tevens een persoonlijke boodschap bevatten.

Tijd besparen

Wil jij veel tijd besparen? Dat lukt jou door mails automatisch te laten versturen. Wij kijken hiervoor met name naar wat het gedrag is van jouw (toekomstige) klant.

De klant blij maken

Zorgen voor blije klanten zorgt ervoor dat ze sneller kopen. Zorg er dus voor dat jouw mails van waarde zijn.

Lage kosten

Maak je gebruik van ons systeem? Dan kan je er zeker van zijn dat je kosten bespaart ten opzichte van vele andere e-mailmarketing systemen. Een van de voordelen is dat je geen advertentiebudget nodig hebt.

Gebruiksvriendelijk

E-mailcampagnes maken in een handomdraai op de meest gebruiksvriendelijk manier. Gebruik maken van een gebruiksvriendelijk Nederlandstalige editor.

Direct van start

De eerste e-mailcampagne zetten wij samen met een template in jouw eigen huisstijl voor jou klaar. Je kunt dus direct beginnen!

Mail sturen die jouw klant weet te waarderen

Gebruik maken van e-mailmarketing kan zeer efficiënt zijn wanneer je naar de juiste persoon ook de juiste boodschap verstuurt. Iemand die veel aan knutselen doet kan een e-mail die gaat over bijvoorbeeld knutselspullen waarschijnlijk meer waarderen dan dat hij of zij een e-mail binnenkrijgt die over voetbal gaat. Zorg er dus voor dat jij je doelgroep weet te vinden en erachter te komen waar ze naar op zoek zijn!

De meeste bedrijven sturen al hun lezers dezelfde nieuwsbrief. Helaas is het zo dat dit vaak niet veel oplevert. Een e-mail met een persoonlijke inhoud die je ook nog op het juiste moment weet te versturen is veel meer waard. Je hoeft er geen professional voor te zijn om dit te weten.

Er zijn een aantal dingen die je moet doen om een e-mailcampagne ook een geslaagde campagne te maken. ZazouTotaal kan jou daarbij helpen.

  • Het verdelen van jouw (toekomstige) klanten in de doelgroepen die bij hen past. Dit op basis van bijvoorbeeld kenmerken zoals gezinssamenstelling, laatste aankoop die er is gedaan of bijvoorbeeld woonplaats. Je kunt jouw boodschap hierop heel eenvoudig aanpassen.
  • Triggers instellen om erachter te komen wanneer de klant een mail ontvangt. Dit kun je doen bijvoorbeeld bij de aanmelding. Je kunt deze triggers dan instellen op bijvoorbeeld hun verjaardag, op een bepaalde aankoop die ze hebben gedaan of wanneer een product in het winkelwagentje blijft liggen.
  • Tijd besparen voor jezelf maar ook voor de klant. Dit kun je doen door de juiste boodschap op het goede moment te versturen. Er is bewezen dat dit ertoe leidt dat aanvragen of aankopen stijgen.

Leads worden klanten en klanten worden fans

Je kunt e-mailmarketing vergelijken met een afspraakje. Je wilt elkaar beter leren kennen voordat je het besluit neemt om verder te gaan. Je kunt dit met Mailhunter ook. Je kunt door middel van het klaarzetten van een paar mailflows proberen een band op te bouwen met je (toekomstige) klant.

Mailflows zijn mails die je van tevoren kunt klaarzetten en elkaar kunnen opvolgen op de tijd wanneer jij wilt dat dit gebeurt. Op die manier maak je van leads klanten en worden deze klanten een grote fan van jou!

In een handomdraai je mailcampagnes automatiseren.

Je kunt jouw e-mails ontwerpen en helemaal klaarzetten in een zeer gebruiksvriendelijke Nederlandstalige editor. Een mail ontwerpen wordt een peulenschil omdat je gebruik kunt maken van een kant-en-klare template die helemaal in jouw huisstijl is ontworpen voor jou. Je hoeft alleen nog maar tekst en afbeeldingen toe te volgen en jij bent er helemaal klaar voor!

 

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?