Verbeter je vindbaarheid
linkbuilding uitbesteden?

Hoger in Google komen? Door je bedrijf hoger te krijgen in google, is er echt vakmanschap nodig. On-opage, maar ook linkbuilding dragen hieraan bij.

Hoger scoren Google door linkbuilding

Linkbuilding is, na goede content, de belangrijkste SEO activiteit om je website hoger in Google te krijgen.  Sinds het bestaan van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo gelden links als een soort stemmen op je website. Eenvoudig gezegd, hoe meer stemmen (links) op je website, hoe hoger de positie van je website.

Tot 2013 bepaalden links zelfs nog voor het merendeel (60-70%) de positie van je website. Alhoewel belang wel is afgenomen tot 30-40%, blijft linkbuilden nog steeds een zeer belangrijke rankingfactor.

Wat is linkbuilding?

In de basis is linkbuilding het verkrijgen van links van derde websites die verwijzen naar jouw website. Hoe meer relevante websites er naar jouw website verwijzen hoe meer vertrouwen zoekmachines als Google hieruit gaat halen dat jouw website een autoriteit is rondom de onderwerp die te maken hebben met jouw website.

Daarbij is het belangrijk naar dit kwalitatieve links zijn waardoor een natuurlijk linkprofiel ontstaat. Dit betekent dat het lijkt voor zoekmachines alsof deze relevante links op een natuurlijk manier, en dus niet gemanipuleerd lijken, naar jouw website verwijzen.

Om de vraag wat is linkbuiding of wat is linkbuilden te beantwoorden gaat het dus met name om het verkrijgen van kwalitatieve links van derde websites die gerelateerd zijn qua onderwerp aan die van jou. Door deze links te verkrijgen kom je uiteindelijk hoger in Google. Als het goed is snap je nu de vraag wat is linkbuilding.

Wat betekend linkbuilding?

Om je een concreet antwoord te geven op “wat is linkbuilding?” is het belangrijk om te weten welke onderdelen nog meer belangrijk zijn binnen SEO. Met name onpage factoren voor SEO mag je niet vergeten mee te wegen. Je ziet namelijk de onpage autoriteit wordt verhoogd wanneer je veel content schrijft rondom 1 en hetzelfde onderwerp.

Linkbuilding betekenis: Het bouwen van kwalitatieve backlinks naar een website.

SEO linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen binnen je SEO online marketing strategie. Naast het optimaliseren van je website voor zoekmachines zijn links of verwijzende domeinen een doorslaggevende factor voor Google om jouw plaats in de page rankings te bepalen. Krijgt jouw website nog niet genoeg relevante links dan is het belangrijk dat je zorgt dat je meer focus gaat aanbrengen op je linkprofiel voor jouw bedrijf.

Let op! Links van een startpagina kunnen opgenomen worden in het linkprofiel, maar voorkom dat de links van een startpagina een te groot deel van het linkprofiel innemen. Houdt hierbij maximaal 15% aan om de kwaliteit van een natuurlijk linkprofiel te waarborgen.

Verhoog je website autoriteit door linkbuiling

Zoekmachines als Google bepalen de autoriteit van jouw website rondom een onderwerp mede dankzij linkbuilden. Linkbuilding is niet moeilijk als je weet waar je moet beginnen. Start daarom vandaag nog met een solide linkbuilding strategie en breng je website naar de top 10 in de zoekresultaten.

Linkbuilden, en dus het verkrijgen van een minimaal aantal relevante links, mag dus zeker niet missen in jouw online marketing mix en gaat je ze zeker helpen om meer resultaat voor jouw bedrijf te halen.

Linkbuilding 2022 is heel anders dan het nu is. Het is essentieel om de laatste technieken te blijven volgen want er verschijnt regelmatig een update rondom linkbuilding. Zorg dat je een analyse hiervoor continue blijft uitvoeren.

Wat kost het uitbesteden van linkbuilding eigenlijk?

Wil je weten welke linkbuilding strategie het beste bij jouw onderneming past? Schakel ons in als verlengstuk van jouw bedrijf. Wij zijn experts in SEO en linkbuilding sinds 2014.

Bij ons kan je al instappen vanaf € 150,- excl. BTW per maand. (eenmailge setup kosten € 249,-)

Wij werken op maandelijkse basis, zodat je geleidelijk de juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit krijgt voor een zo’n gevarieerd linkprofiel. Hierdoor stijg je aanzienlijk én geleidelijk in de zoekresultaten met zoekwoorden die belangrijk voor jou zijn. Linkbuilding is een terugkerend proces, waarmee jouw website structureel stijgt in Google én hoog in Google blijft staan. Wil je samen met ons aan de slag? Vraag een gratis SEO/linkbuilding scan aan.

Linkbuilding: waarom is dit zo belangrijk voor je SEO?

 • Hogere posities in Google
 • Backlinks naast content en RankBrain een top 3 factor
 • Relevante backlinks leiden tot een natuurlijk linkprofiel
 • Hogere SEO Scores (Trustflow / Domain Authority)
 • Links geven je geloofwaardigheid (hoge autoriteit)
 • Linkbuilding leidt tot meer betrouwbaarheid (Reputatie)
 • Toename conversies en dus omzet!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?