Met een website op maat beter scoren
bij Google en je klanten!

Een website op maat laten maken lastig? Nee hoor! Bij ZazouTotaal weten we waar jij behoefte aan hebt. Samen ontwerpen we een goed werkende, professionele website. Speel de hoofdrol op je eigen site en scoor!

Slechts 1 adres voor al jouw WordPress website behoeften

ZazouTotaal

Nieuwe website laten maken

Wij hebben een passie, en die passie is mooie WordPress websites ontwikkelen. Speciaal voor jou als klant ontwerpen wij graag een mooi design dat niet alleen betaalbaar is, maar ook jouw behoeften beantwoord. We hebben hiervoor speciale pakketten ontworpen zodat je met een compleet pakket aan de slag kunt en geen losse onderdelen meer hebt. Met een team van webdesigners bouwen we dus niet alleen een nieuwe website, maar kunnen we jou ook bijstaan bij bijvoorbeeld updates op je bestaande website. Slechts 1 adres voor alles wat je zoekt voor je website!

ZazouTotaal

Je huidige website Verbeteren

Wil je jouw website een nieuwe look geven? Of wil je de foto’s aanpassen aan meer recente projecten? Ook voor een complete make-over van je website of een update van je site kun je bij ons terecht. Je kunt met ons alle kanten op, dus neem gerust eens contact op om te bespreken wat je wensen zijn. Wij hebben niet alleen expertise in het ontwerpen van websites, maar ook kun je bij ons terecht als je beter gevonden wilt worden in Google of toe bent aan nieuwe foto’s op je site. Wij staan voor je klaar!

ZazouTotaal

Wat kost een nieuwe website

Een nieuwe WordPress website laten maken hoeft niet duur te zijn. Een website moet wel goed zijn, daarom werken wij alleen met professionele webdesigners. Maar door de prijzen betaalbaar te houden kan iedereen een nieuwe WordPress website laten maken. Samen met jou kijken we naar waar jij behoefte aan hebt, welke functionaliteiten nodig zijn om van jouw website een functionele website te maken. Geen onnodige elementen maar een website waar je wat aan hebt. Wij helpen je graag!

Onze, met succes afgeronde, projecten ter inspiratie

Een nieuwe WordPress website laten bouwen? Dit is waarom!

Al onze websites ontwerpen wij met WordPress. Dit cms systeem is zo ontwikkeld dat er erg makkelijk mee te werken valt, ook als je geen expert bent in het hele website gebeuren. Veel van onze klanten zijn in staat om zelf extra foto’s toe te voegen, een actie te plaatsen of hun adres gegevens te wijzigen. Maar uiteraard is dat niet per se nodig. Wanneer je iets wilt aanpassen op de website kun je ook altijd een beroep doen op ons. Een website laten maken bij ons eindigt dus niet na oplevering. Ook daarna staan we voor je klaar.

Heb je WordPress website laten maken, dan profiteer je ook nog eens van de vele voordelen die het WordPress systeem met zich mee brengt. Zo is het niet alleen handig in gebruik, WordPress heeft ook de eigenschap dat websites hiermee gebouwd stukken beter scoren in Google. Natuurlijk kunnen wij je helpen met een betere positie bereiken in Google, maar het feit dat je jouw site gemaakt is met WordPress is zeker een pluspunt die je niet mag vergeten.

Er voor kiezen om een WordPress website te laten maken bij ZazouTotaal is dus zeker geen slechte keuze. Profiteer niet alleen van onze betaalbare prijzen en expertise op het gebied van webdesign, maar laat ons je ook helpen een mooie positie in Google te bereiken. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op om jouw behoeften te bespreken.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?