Webhosting en website onderhoud

Bij een eigen website is het belangrijk dat je altijd online en vindbaar bent voor je klanten. Een snelle laadtijd is hierbij ook heel belangrijk. Profiteer van onze voordelige hosting en wees gegarandeerd van deze 2 belangrijke punten!

Webhosting en website onderhoud

VPS webhosting

Een goede verbinding die bovendien veilig is tussen de bezoeker en jouw website is erg belangrijk. Daarom plaatsen wij standaard op elke website het zogenaamde SSL certificaat. Deze geeft direct bij het eerste bezoek van jouw bezoeker al aan dat jouw website te vertrouwen is. Dit wordt zichtbaar door het slotje in de adresbalk. Ook veranderd de Http in HttpS. Deze laatste S is voor jou het seintje dat je website in orde is!

Een veilige website zorgt ervoor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet door derden te achterhalen is. Natuurlijk plaatsen we dit SSL certificaat gratis op jouw site. Je betaalt hier dus geen extra kosten voor!

Kies voor een goede beveiliging

Een goede website onderhoud is belangrijk voor elke pagina. Dus ook voor jouw WordPress website. Maar een website onderhouden is niet altijd voor iedereen even gemakkelijk. Wellicht heb je er geen tijd voor of weet je er te weinig van af om het goed aan te pakken. Geen probleem, want terwijl jij je concentreert op de dingen waar je in uitblinkt zorgen wij ervoor dat jouw website altijd in topconditie is. Zo maken wij regelmatig een update. Mocht er dan eens iets misgaan, dan hebben we het zo hersteld.

Ook het regelmatig uitvoeren van updates is bij website onderhoud een belangrijk onderdeel. Wij doen dit elke maand voor je. Hierdoor kun je blijven genieten van de nieuwe functionaliteiten die WordPress heeft uitgebracht en blijft je website snel laden.

Een webhosting- en onderhoudspakket sluit je bij ons al af voor het bedrag van €36,= euro. Hiermee ben je verzekerd van een veilige hostingomgeving, een geüpdatet website en een veilige verbinding. Mocht je nog kleine aanpassingen willen op de website, dan voeren wij die ook gewoon even voor je uit. Laat je een website bij ons bouwen dan hoort dit onderhoudspakket er gewoon bij.

Blijf bij de tijd met je site

Het kan in de loop van de tijd gebeuren dat je website niet meer past bij jouw look and feel. Is je website verouderd? Of zijn er andere aanpassingen die je graag gedaan ziet? Laat ZaouTotaal je helpen deze aanpassingen te doen. Wij kunnen jouw site in een nieuw jasje steken en weer helemaal in orde maken zodat het precies uitstraalt wat jij wilt. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Onze webhosting en onderhoud pakketen

VPS webhosting

Cloud VPS SSD

Altijd eilig online: Met onze VPS webhosting ben jij altijd verzekerd van een veilige hostingomgeving voor zowel jou als je bezoeker. Daarnaast is je website snel geleden, je verliest hier dus geen klanten mee.

 • ZZeer snelle webhosting
 • Z€ 15,- per maand (jaar abonnement)
 • ZGratis SSL certificaat
 • ZNederlands datacenter
 • ZSuper veilige webhosting

€ 15,- p/m

Bedrijfsmail: Voor elk e-mail account betaal je € 4,- per maand (Ongeacht data)

Website onderhoud

Probleemloze website

Geen stress: Als je een website hebt wil je geen stress. Je hebt wel andere dingen te doen toch? Met onze abonnementen voor het website onderhoud nemen wij je alle zorgen uit handen. Altijd verzekerd van een goed werkende website en hulp snel geregeld.

 • Z€ 25,- per maand (jaar abonnement)
 • ZUpdates van alle plugins
 • ZUpdate van WordPress CMS
 • ZDagelijkse back-ups
 • ZBeveiliging software

€ 25,-  p/m

Domeinnaam registratie

Een eigen adres

Een eigen domeinnaam: Je wilt natuurlijk dat je website snel wordt gevonden in Google. Kies daarom voor een pakkende domeinnaam die bij jouw bedrijf past. Wij raden af dat deze te lang wordt, zorg dat men hem snel kunnen onthouden. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

 • ZDomeinnaam vanaf € 14,95 per jaar
 • ZAlle domeinnamen mogelijk
 • ZAutomatische verlenging
 • ZMeerdere domeinnamen mogelijk

€ 14,95

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?