ZazouTotaal, dé specialist
in totaal grafisch design 

ZazouTotaal is de expert wanneer je praat over grafisch design voor zowel je fysieke drukwerk als in de digitale wereld.

Grafisch ontwerp

Zoekend naar een goed logo of een goede huisstijl die past bij jou en jouw bedrijf? Een nieuwe website willen maar niet weten hoe je deze zelf moet opzetten? Geen benul wat er nu speelt en welk grafisch design jij moet gaan gebruiken? Neem een grafisch ontwerpbureau in de arm! ZazouTotaal staat voor jou klaar om jou op weg te helpen en samen met jou een mooi grafisch ontwerp te maken.

Een nieuw logo, nieuwe huisstijl of een ander grafisch ontwerp?

Wil jij een compleet nieuwe huisstijl of alleen een nieuw logo? Wil jij dat laten maken door een professional grafisch ontwerpbureau? Stop! Je hoeft niet meer verder te zoeken. ZazouTotaal kan jou hierbij helpen. Door onze ervaring al sinds 2004 heeft dit als resultaat gegeven dat er al tal van sterke brands zijn die worden herkend door de bezoeker.

Wist jij dat een consument wel zeven keer moet worden geconfronteerd met jouw dienst of jouw product voordat hij of zij ook daadwerkelijk overgaat tot de aankoop? Jij moet met jouw brand blijven hangen bij de consument in het hoofd. Dit krijgt je voor elkaar door een goede look & feel neer te zetten.

Beschik jij over een goede en sterke huisstijl in combinatie met net zo een goed en sterk logo? De consument zal jou dan snel herkennen. Hierdoor wordt er een vertrouwde band op gebouwd zonder dat de consument zich daar meteen van bewust is. Het is slechts een kwestie van tijd als je jouw logo en huisstijl ook nog eens combineert met goed kloppende informatie waar de consument ook nog echt wat mee kan.

Voor al jouw grafische opdrachten kan jij bij ZazouTotaal terecht!

Een los logo, een compleet nieuwe huisstijl, een mooie flyer of poster? Ons grafisch ontwerpbureau laat zich bij het maken van jouw grafische opdrachten helemaal gaan in onze creativiteit en originaliteit. Wij onderscheiden ons met stip van alle andere ontwerpers.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende dingen:

b

VISITEKAARTJES

Blijven hangen in het hoofd van jouw klanten? Dit kan door het unieke design op jouw visitekaartje. Onze visitekaartjes zijn dubbelzijdig geprint.

Je hebt ze al vanaf € 59,-

b

FOLDERS

Op een goede en professionele manier informatie geven in jouw eigen huisstijl over de diensten die jij levert of de producten?

Je hebt jouw eigen folder al vanaf € 89,-

b

POSTKAARTEN

Een belangrijk onderdeel bij het doen van zaken is nog altijd de briefpost. Laat jouw postkaarten aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf.

Jouw eigen unieke postkaart heb je vanaf € 49,-

b

FLYERS

Flyers zijn ontzettend handig om huis-aan-huis te bezorgen of om uit te delen. Ook deze kunnen ontworpen worden door ons grafisch ontwerpbureau in jouw eigen stijl.

Een mooie flyer die iedereen aan zal spreken heb je al vanaf € 69,-

b

BROCHURES

Wil je jouw diensten of producten goed uitgelicht hebben in jouw eigen brochure? Dit kan door jouw verhaal erin te verwerken. Dit in combinatie met de huisstijl die jouw bedrijf heeft.

Al vanaf € 89,- heb jij een mooie brochure in handen.

b

DIGITALE BROCHURE

Wil jij jouw brochure ook in een digitale variant? Ook dit is mogelijk. Makkelijk om via de e-mail te versturen of mee te adverteren bij diverse social media platforms. Je kunt deze ook goed op jouw website laten zien. ZazouTotaal is er zeker van dat dit opvalt.

Al vanaf €. 125,- heb jij een digitale versie.

b

CATALOGUS

Alle diensten en/of producten die jij aanbiedt allemaal bij elkaar in een mooie en overzichtelijke catalogus? Dit helemaal in jouw eigen huisstijl?

Vanaf € 249,- kunnen wij dit voor jou waarmaken.

b

POSTERS

Een poster die mooi aansluit op jouw website om mee te adverteren? Langs de kant van de weg, op ramen of andere plekken?

Je hebt posters die volledig door ons grafisch ontwerpbureau zijn ontworpen al vanaf € 75,-

b

BILLBOARDS

Door duizenden mensen wordt deze reclame gezien! Billboards zijn er speciaal voor het grotere plaatje.

Een reclameboodschap op een billboard al vanaf € 139,-

b

SPANDOEKEN

Speciale acties? Op een spandoek kan je deze perfect laten zien. Een mooi grafisch ontworpen spandoek daar zal jij altijd de show mee stelen.

Je hebt dit al vanaf € 99,-

b

STICKERS

Wil jij graag alles beplakken wat je maar tegenkomt met jouw eigen stickers? Je kunt je gang gaan!

Al vanaf € 39,- heb jij door ons ontworpen sticker.

b

FACTUREN

Wil jij je facturen in stijl versturen zodat de klant jouw bedrijf meteen herkent? Wij helpen jou daarbij!

Vanaf € 49,-

b

NIEUWSBRIEVEN

Een nieuwsbrief helemaal in jouw huisstijl die je makkelijk kunt aanpassen en kunt versturen? Je bent binnen no-time klaar!

Wij maken ze al vanaf € 59,- voor jou.

b

ORDERBONNEN

Niet alleen jouw facturen maar ook jouw orderbonnen helemaal in jouw eigen huisstijl. Zo ben jij echt goed te herkennen en het maakt het geheel helemaal af.

Vanaf € 49,-

b

SOCIAL MEDIA POSTS

Meer naamsbekendheid en meer verkopen? Dit kan met een goede social mediacampagne.

Al vanaf € 25,- is dit mogelijk.

b

HUISSTIJL

De trots die jij hebt voor je bedrijf wil je natuurlijk uitstralen! Niet alleen als persoon maar ook wanneer men jouw website, flyers, stickers en andere middelen om mee te adverteren en reclame te maken ziet.

Vanaf € 295,- ontwerpt ZazouTotaal jouw eigen huisstijl die snel te herkennen zal zijn door jouw klanten en bezoekers.

b

LOGO

Een goed en mooi, sprekend logo doet echt wonderen. Het zal zorgen voor herkenning en schept vertrouwen.

Vanaf € 159,-

b

CADEAUBONNEN

Een goed en mooi, sprekend logo doet echt wonderen. Het zal zorgen voor herkenning en schept vertrouwen.

Vanaf € 159,-

De tarieven die zojuist genoemd zijn, zijn een prijsindicatie. Wij gaan ervanuit dat jij zelf jouw teksten en jouw afbeeldingen bij ons aanlevert. Wil jij dat ZazouTotaal je dit uit handen neemt? Dit kan! Wij rekenen dan wel een content toeslag en/of ontwerpkosten. Het soort opdracht bepaalt dus de prijs. Heb jij een andere grafische opdracht voor ons dan er al hierboven genoemd is? Neem even contact op met ons om te informeren wat de mogelijkheden hierin zijn! ZazouTotaal staat voor jou klaar!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Een goede branding heeft veel waarde

Met een goede branding zijn vrijwel alle producten en diensten te verkopen. Kopen doen we bij een bedrijf wat we herkennen en vertrouwen. Die herkenning die begint bij een goed en sprekend logo wat makkelijk te onthouden is. Verstandig is het om jouw website door een mooie huisstijl aan te laten sluiten op het logo wat jij voert. Of het nu de kleuren zijn die worden gebruikt of het lettertype, wij denken overal aan. Wij zorgen ervoor dat het een eenheid wordt en het uitstraling heeft. De bezoekers van jouw website moeten het gevoel krijgen dat jij weet waarmee je bezig bent!

Herkenning + vertrouwen = verkopen!

Maar 6 stappen naar een sprekend ontwerp

Wanneer het logo en/of de huisstijl worden opgeleverd moet alles kloppen. Wij werken om die reden met een duidelijk stappenplan.

Z

Stap 1

Jouw idee

Al jouw ideeën worden genoteerd. Zo is voor ons alles direct duidelijk

Z

Stap 2

Onze controle

Met onze ontwerpers bekijken we of wij al jouw ideeën kunnen uitvoeren

Z

Stap 3

Het ontwerpen

Kunnen wij jouw ideeën uitvoeren? Wij gaan voor jou aan de slag met ontwerpen

Z

Stap 4

De beoordeling

Wij tonen jou het voorlopige ontwerp. Wil jij nog wijzigingen doorvoeren? Dit is daar het moment voor!

Z

Stap 5

Het corrigeren

Wij voeren de door jou aangegeven wijzigingen door in het grafisch ontwerp wat wij voor jou maken

Z

Stap 6

De oplevering

Het ontwerp is helemaal klaar! Wij leveren het aan jou op!

Waarom jij moet kiezen voor ZazouTotaal

ZazouTotaal is razendsnel

Je kunt al binnen drie werkdagen een logo of huisstijl in jouw mailbox vinden. Wij willen dat jij razendsnel verder kunt met jouw bedrijf. Een mooi logo en een goede huisstijl zijn daar de basis van. Deze basis ontwerpen wij graag voor jou

 

Een super strak design op hoog niveau

Al vanaf 2004 hebben wij ervaring met grafisch ontwerpen. Ons grafisch ontwerpbureau maakt designs op hoog niveau. Wij willen onze kennis graag met jou delen

 

Een persoonlijk contact

Je hebt altijd een vast contactpersoon die voor jou aan het werk gaat. Je contactpersoon weet exact wat jij wilt en wat er aansluit bij de wensen die jij hebt

 

Voor elke ondernemer de oplossing

Een goed grafisch ontwerp is voor iedereen weggelegd. Wij hebben aan ieders budget gedacht. Wij bieden daarom verschillende pakketten in die bij jouw wensen passen

 

Beoordeelt met een 9,4

Wij vinden het heel erg belangrijk wat de klant vindt van ons. Wij worden er heel blij van dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,4

 

Meer dan een logo of huisstijl alleen!

ZazouTotaal stopt niet bij alleen een huisstijl of een logo, wij gaan verder. Of je nu op zoek bent naar visitekaartjes, folders, een totaal nieuwe website, briefpapier of andere grafische ontwerpen je kunt ervoor bij ons terecht. Meerder ontwerpbureaus inschakelen hoeft niet meer. ZazouTotaal kan jou bij al jouw grafisch ontwerpen helpen!

ZazouTotaal staat voor:

  • 100% tevredenheidsgarantie. Ben jij tevreden? Dan pas zijn wij dat ook!
  • Kom niet voor verrassingen te staan. Wij staan voor transparantie zodat jij exact weet wat je moet betalen
  • Een vast contactpersoon tijdens het hele proces! Onze grafische ontwerper weet precies wat jouw wensen zijn!

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?