Webshop laten maken,
Kies voor de service die bij je past

Wil je een webshop laten maken die past bij jouw visie? Met een webshop die jouw doelgroep aanspreekt ben je verzekerd van meer bezoekers en dus meer omzet. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts van ZazouTotaal!

Laat een Woocommerce webshop maken

Leer je eigen webshop te beheren en wees baas in eigen winkel!

Jouw nieuwe Woocommerce webwinkel

Wanneer wij een webshop maken voor jou, doen we dit op basis van Woocommerce. Wellicht heb je er al eens van gehoord, Woocommerce is het onderdeel van WordPress waarmee je een online winkel ontwerpt. Het bevat alle basis elementen die jij nodig hebt voor een vliegende start.

WordPress is een open-source platform wat zo veel mogelijkheden kent dat er voor elk idee een oplossing is. Tevens is WordPress een van de meest klantvriendelijke systemen waardoor er mee werken weinig problemen op levert. Mocht je toch nog meer willen weten over dit platform dan kun je altijd onze WordPress cursus van 1 dag volgen.

Onze service stopt natuurlijk niet als jouw nieuwe winkel online is. Het is belangrijk dat ook daarna jouw online winkel up-to-date blijft. Onze experts zullen alle benodigde werkzaamheden uitvoeren zodat jouw webshop snel geladen wordt en een plezier is om te bezoeken.

Prijzen Woocommerce webshop

Geen enkele webshop is hetzelfde, en dat is maar goed ook, want je wilt natuurlijk geen online winkel die lijkt op je buurman.  Daarom hebben wij ook verschillende pakketten samengesteld. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een compleet nieuwe webshop wilt laten maken, of dat je jouw huidige webshop wilt verbeteren. In beiden gevallen hebben wij de service die bij jou past.

Ook jouw webshop host je gewoon bij ons!

Een webshop moet snel geladen worden en alle afbeeldingen tonen die jij wilt laten zien. Daarom is het verstandig wanneer je een webshop gaat laten maken dat je ook nadenkt over de hosting. Een te kleine server ruimte kan er namelijk voor zorgen dat niet alle afbeeldingen worden getoond en zo kan een trage server een trage website opleveren. Een ergernis voor jou en een ergernis voor je bezoeker.

Host je webshop dus gewoon bij ZazouTotaal. Wij hebben als internet agentschap de juiste oplossing klaar liggen voor jouw webshop. Daarnaast bieden wij een stukje onderhoud van de webshop aan zodat je er verzekerd van bent dat je altijd de laatste updates hebt gehad en de website draait zoals jij dat wilt.

Daarnaast is het sinds kort verplicht om cookies en een privacyverklaring toe te voegen aan jouw website. Dit geeft de bezoeker de zekerheid over hoe jij met zijn of haar gegevens omgaat. Lijkt erg lastig, maar ZazouTotaal helpt je hier graag bij!

Als het dan toch misgaat

Natuurlijk kan er altijd wat misgaan wanneer je online een bedrijf of website runt. Het is fijn om te weten dat ZazouTotaal dan direct voor je klaar staat om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Odervind je dus een probleem met jouw webshop of website en weet je even niet meer hoe op te lossen? Neem contact met ons op, wij helpen je uit de brand!

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?