Zoekmachine optimalisatie
van analyse tot uitvoering

Op zoek naar een team van enthousiaste SEO specialisten? Neem vrijblijvend contact op. Op het juiste moment online gevonden worden met zoekmachine optimalisatie. B2B. B2C.

Google website optimalisatie pro (SEO)

SEO website Ranking programma

Meer omzet, dat willen we allemaal met onze website. Of je nu een webshop hebt of jouw klanten je vinden via de website, er zijn meerdere mogelijkheden om tot een omzet te komen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je wordt gevonden op internet. En daar kunnen wij je bij helpen!

Wanneer iemand iets opzoekt in Google, dan klikt slechts een enkeling door naar de tweede pagina van de zoekresultaten. Een positie op de eerste pagina is dus belangrijk. Sta je daar dus niet dan loop je omzet mis, en dat willen we natuurlijk niet! Tijd om te investeren in SEO.

Laat die omzet niet verloren gaan.

Het SEO Essentials pakket biedt jou alle essentieel elementen die een goed geoptimaliseerde website nodig heeft. Het SEO Continu pakket is hierop een vervolg. Eerst hebben we gezorgd voor een goede basis, de juiste start dus. Met dit Continu pakket gaan we net dat stapje verder. We blijven jouw website monitoren, optimaliseren en verbeteren op het gebied van SEO om steeds een stukje beter in de zoekresultaten te komen. Daarnaast kijken we naar nieuwe mogelijkheden voor meer bezoekers op jouw website.

Met onze jarenlange ervaring kennen we al veel tips en trucjes die jou van pas kunnen komen. Ook weten we dat de positie van vandaag helaas niets zegt over de komende maand. Steeds blijven monitoren en aanpassen is dus het antwoord. Bezig blijven met jouw website, dat doen we met het SEO Continu pakket.

Een beter positie in Google behouden? Kies dan dus voor het SEO Continu pakket!

Een betere positie in Google met ons

SEO website Rankingpakket

Elke ondernemer die meer bezoekers naar zijn website wil hebben kan gebruik maken van SEO-technieken. Want zeg nu zelf, wie wil er geen betere positie in Google bereiken? Onze SEO-strategieën kunnen wij toepassen op alle soorten websites en webshops. Ook als wij deze niet zelf hebben gecreëerd. Dus ook als jouw website door jouzelf of een ander bureau is ontworpen, dan ben je nog steeds van harte welkom bij ons om samen jouw SEO op de site aan te pakken.

SEO voor langere termijn

Wanneer we de website gaan optimaliseren voor de beste zoekresultaten dan kost dit tijd. Zoekmachineoptimalisatie gebeurt helaas niet in 1 dag. Maar daarmee is je positie in Google dan ook voor langere termijn aardig stabiel. Ons advies is dus om te starten met een pakket van minimaal 3 maanden. Korter zal helaas niet heel veel verandering zichtbaar maken.

Wat kost het SEO Ranking jaar programma?

En dan ons paradepaardje, hét unieke SEO Ranking programma waarmee jij niet eenmalig maar maandelijks wordt ontzorgd op het gebied van SEO. Je gaat een samenwerking aan met ons voor minimaal één jaar, maar bent ervan verzekerd dat jouw website gedurende dat jaar altijd op volle toeren draait. Het behaalt SEO-technische resultaten en het mooiste van alles: jij kan je bezighouden met andere zaken. Een onderneming runnen vraagt meer dan je SEO up-to-date houden. Jij doet waar jij goed in bent, wij ook.

Ons SEO Ranking systeem is uniek in Nederland: we zijn de enige die een dergelijk systeem aanbieden waar jij maandelijks een bedrag betaald om jouw SEO volledig te laten automatiseren. Jouw onderneming wordt een goed geoliede machine!

Eenmalige opstartkosten € 249,- en daarna maandelijks € 199,- met een minimale looptijd van 12 maanden. Na 12 maanden is dit abonnement maandelijks schrijftelijk opzegbaar.

Kies nu voor ons Google SEO Rankings programma

  • Wij kijken naar verschillende onderdelen van de SEO zodat we de beste voor jou kunnen combineren
  • Wij kijken ook naar jouw concurrent, zijn positie en zoekwoorden
  • Voor we beginnen presenteren wij jou ons plan van aanpak en strategie
  • Wij monitoren continu de zoekresultaten van jouw website en kunnen indien nodig onze aanpak snel bijstellen
  • Onze experts geven je graag inzicht en voorzien je van handige tips om zelf ook wat aan je vindbaarheid te kunnen verbeteren

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?