WordPress hulp
en ondersteuning

Hulp nodig met je WordPress website?
Ons team regelt alles voor jou!

WordPress hulp en ondersteuning

Hulp nodig met je WordPress site? Ons team regelt alles voor jou!

Vriendelijke en snelle helpdeskondersteuning

Sommige aanpassingen in Woocommerce of WordPress kan je misschien best wel zelf doen. Maar soms loop je ergens tegenaan waar je gewoon niet uitkomt. Dingen waar je een dag lang op zwoegt en dan nog niet het gewenste resultaat hebt. Of als je denkt dat je complete site weg is en deze niet meer te redden lijkt. Dan is het handig dat je iemand kunt bellen die je snel kan helpen.

Krijg hulp van de WordPress professionals

Niet alleen voor hun eigen website of webwinkel kloppen ondernemers bij Zazoutotaal aan. Nee hoor, als je aanloopt tegen problemen op de sites van je klanten en je hebt er zelf geen tijd voor of de kennis niet in huis, dan help ik je graag! Alle diensten zijn ook whitelabel of op reseller basis te bestellen. Jij legt de problemen bij mij neer, ik los ze op en jij factureert de klant jouw eigen prijs. Vaak binnen 24 uur in te plannen en zo anoniem mogelijk. Perfect voor webdesigners, reclamebureau’s en marketing-gurus.

ZazouTotaal Strippenkaart voor WordPress isseus 

Onze strippenkaart is de uitkomst als je liever de kleine aanpassingen uitbesteedt. Met de strippenkaart koop je als ware een prepaid tegoed wat je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Voor dit prepaid tegoed voeren wij kleine wijzingen voor je uit op de website.

Het werkt heel simpel, je stuurt ons een mail en de gewerkte tijd wordt automatisch van je strippenkaart afgeschreven. Is je strippenkaart op? Bestel dan eenvoudig en snel een nieuwe.

Wij houden jouw saldo bij en laten dit je per mail weten. Ook als er mutaties zijn op je kaart. Simpel en wel zo transparant.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?