Webshop maken workshop

Maak jouw eigen professionele website binnen een dag!

Webshop maken workshop

Een webshop laten maken is natuurlijk handig, maar wat als je het nu zelf eens kon?
Met de hulp van ZazouTotaal kun jij straks ook je eigen webshop maken. Wij leren het je in 1 dag!

WordPress webshop workshop

ouw professionele website laten maken door iemand anders is natuurlijk hartstikke mooi en handig, maar het is natuurlijk veel leuker als jij dit ook zelf kan doen. Dit kan! Met de hulp die jij van ZazouTotaal kunt krijgen kun jij straks binnen no-time jouw eigen website maken. Hoe snel? Wij leren jou binnen een dag met onze cursus webshop bouwen hoe jij dit zelf kunt doen.

Exact weten hoe de werking van jouw webshop is

Wij delen de ervaring die wij hebben met jou. Je ontkomt er als startende ondernemer niet meer aan om een eigen webshop te hebben voor jouw bedrijf. Het laten maken van een webshop is geen probleem. Toch kan je dan tegen dingen aanlopen zoals de kosten hiervan. Je kunt het dan nadenken over om een cursus te gaan volgen hoe jij zelf je eigen professionele webshop kunt maken. Dit bespaart je aanzienlijk in de kosten en je hebt er altijd wat aan.

Wat houdt de cursus in?

Wanneer jij hebt besloten om bij ZazouTotaal de cursus te volgen op onze locatie in Helmond leren wij jou binnen 1 dag in een 1-op-1 cursus hoe je de perfecte website kunt bouwen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben hierin delen wij deze ervaringen graag met jou.

Tijdens de cursus webshop bouwen leren wij jou de elementen die echt onmisbaar zijn om een goede en duidelijke website te kunnen lanceren. Wij geven jou behalve een cursus website bouwen en cursus webshop maken ook een cursus WooCommerce. Wij leren jou ook hoe je deze elementen kunt toevoegen aan jouw website. Je zult dus na afloop van de cursus zelf een complete website inclusief WooCommerce kunt lanceren.

Tijdens de cursus leren wij jou welke elementen er voor jouw WordPress website belangrijk zijn en hoe je deze kunt toevoegen aan jouw nieuwe site. Wij gaan in onze cursus webshop bouwen, ook in hoe je zelf je eigen website zoekmachinevriendelijk kunt maken. Het volgens van een cursus webshop maken of website maken is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Jouw eigen webshop zelf bouwen

Met WordPress kan je ontzettend veel kanten op. Het bouwen van een webshop is vrij makkelijk. Hiervoor gebruiken we de plug-in WooCommerce. Wij leggen jou graag uit hoe deze plug-in werkt. ZazouTotaal nodigt jou uit om gezellig langs te komen op ons kantoor in Helmond. Om onze WordPress cursus te kunnen volgen is er geen technische kennis nodig.

Wil je toch een webshop laten bouwen?

Kies je ervoor om toch je webshop te laten bouwen, dan is dit geen enkel probleem. Toch is een cursus WordPress erg makkelijk om te volgen. Door het volgens van de cursus webshop bouwen krijg je meer inzicht in het systeem en de werkwijze ervan. Je kunt dan na het opleveren van de webshop het onderhoud zelf doen. Doordat je bij ons de cursus webshop bouwen hebt gevolgd weet je al waar de elementen zoals WooCommerce te vinden zijn en hoe je deze kunt aanpassen.

WordPress als jouw grootste vriend

Het klopt dat wij het vaak over WordPress hebben en dit heeft een reden. Door de jaren heen hebben wij de ervaring opgebouwd dat dit niet alleen het meest gebruikte, maar ook het CMS-systeem is dat het meest makkelijk is om te gebruiken. WordPress is niet alleen een systeem wat erg gebruiksvriendelijk is om mee te werken, maar ook een systeem waar Google gek op is. Dit komt doordat WordPress ervoor zorgt dat jouw website ook meteen zoekmachine vriendelijk is.

Voordelen van een WordPress webshop

Het hebben en onderhouden van een WordPress webshop heeft grote voordelen. Jouw webshop is makkelijk aan te passen in de huisstijl die jij wilt hebben en is ook via mobiele apparaten goed zichtbaar. Heb jij bij ZazouTotaal de cursus webshop bouwen gevolgd in WordPress is dit iets wat jij zelf zult ervaren en het zeker met ons eens zijn dat dit zo is. Eigenlijk wil je gewoon niets anders meer dan zelf een mooie WordPress webshop kunnen bouwen!

Jouw webshop in WordPress

Wil jij een goede, mooie en veilige webshop hebben, ook dan is WordPress daar het beste systeem voor. Wij kunnen jou eigenlijk wel de garantie geven dat WordPress gewoon onmisbaar is. WordPress heeft een groot aantal plug-ins die gebruikt kunnen worden bij het opzetten van een webshop. Ga je bij ons de cursus website bouwen volgen maak jij hiermee kennis zodat jou geleerd wordt hoe jij deze kunt gebruiken.

Hulp nodig?

Heb je vragen naar aanleiding van onze webshop maken workshop, of wens je meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je tijdens dit gesprek graag alle in and outs, zodat jij met een gerust hart je kunt aanmelden voor deze workshop. En nog een top: technische kennis is niet verreist.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Workshop website maken

WordPress + Divi Workshop

Geen voorkennis verreist: Om aan onze workshops deel byte nemen is een bepaalde opleiding of voorkennis niet verreist. Iedereen van 14 tot 100 jaar kan zonder problemen deze workshop volgen. En de gebouwde website tot een mooi einde brengen.

 • ZWorkshop van 9.00 tot 17.00 uur
 • ZIn één dag bouw jij samen met ons jouw eigen WordPress website
 • Z1 op 1 workshop
 • ZIncl. Koffie, thee en water
 • ZIncl: lunch
 • ZIncl. uitleg en handleiding
 • ZIncl. professionele stockfoto's
 • ZNa afloop verdient Webmaster certificaat
 • ZGRATIS Support

€ 599,-

Workshop webshop maken

WordPress + Woocommerce

Geen voorkennis verreist: Om aan onze workshops deel byte nemen is een bepaalde opleiding of voorkennis niet verreist. Iedereen van 14 tot 100 jaa kan zonder problemen deze workshop volgen. En de gebouwde website tot een mooi einde brengen.

 • ZWorkshop van 9.00 tot 17.00 uur
 • ZIn één dag bouw jij samen met ons jouw eigen WordPress website
 • Z1 op ! workshop
 • ZIncl. Koffie, thee en water
 • ZIncl: lunch
 • ZIncl. uitleg en handleiding
 • ZIncl. professionele stockfoto's
 • ZNa afloop verdient Webmaster certificaat
 • ZGRATIS Support

€ 799,-

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?