Een unieke website laten maken,
al vanaf € 899,-

Een WordPress website laten maken, geheel naar jouw idee? Een unieke website scoort hoog in Google. Laat dus direct een professionele website bouwen door de webdesigners van ZazouTotaal en ontvang meer klanten.

Een WordPres website laten maken

Wanneer je op zoek bent naar een mooie website die niet alleen professioneel eruit ziet, maar ook een persoonlijk karakter heeft, dan doe je er goed aan eens contact op te nemen met onze webdesigners. Bij ons kun je een WordPress website laten maken die opvalt en zich onderscheidt van de concurrent.

Zelf je website beheren

Wanneer je een website laat maken houdt het daarna natuurlijk niet op. Je wilt misschien je laatste projecten laten zien, een aanbieding plaatsen of je contactgegevens wijzigen. Onze, op maat gemaakte oplossingen, voorzien jou in deze behoefte.

Bij het laten maken van een nieuwe website kijken we altijd naar jouw doelgroep. Wat past er bij deze groep, functie en sector. Aan de hand daarvan maken onze webdesigners een mooie site. Doordat wij veel ervaring hebben begrijpen we goed waar jij behoefte aan hebt.

Door de systemen die wij hanteren is het ook voor jou gemakkelijk om zelf je website bij te houden. Uiteraard leggen wij je dit graag uit en kun je ook altijd een beroep op ons doen voor aanpassingen of veranderingen.

Website laten maken? Kies het website pakket dat bij jou past

Onze webdesigners hebben diverse pakketten klaar staan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is voor jouw behoefte. Ben je op zoek naar een goedkope WordPress website of zoek je liever een website met meer functionaliteiten? Er is altijd een pakket wat past bij jou! Zo kunnen wij je ook bijstaan in het ontwerp van een logo of bijvoorbeeld het grafisch ontwerp van je flyer maken. We stemmen dan alles af op elkaar. Ben je wat terughoudend omdat je het idee hebt dat een eigen website veel werk is? Niet bij ZazouTotaal. Onze webdesigners staan je graag bij met al je wensen die je hebt ten aanzien van jouw nieuwe website. Aarzel dus niet en neem contact met ons op, wij zijn er voor jou.

Webhosting en technisch onderhoud, maak je geen zorgen,
wij regelen het voor je!

Wij bieden professioneel website ontwerp en onderhoud dat aan al je behoeften zal voldoen. Onze All-in online pakketten bieden de perfecte oplossing voor kleine bedrijven die één enkele site willen met alles inbegrepen, inclusief updates technisch beheer beveiligings plug-ins enz., zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat gevoelige informatie kwetsbaar wordt achtergelaten op een onveilig systeem!

Maak binnen 1 dag je eigen WordPress website met onze unieke wedesign workshop of cursus.

WijEen WordPress website laten maken is leuk, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je een website laten maken die je straks makkelijk zelf bij houdt? Geef je dan op voor onze 1-dags cursus. Binnen slechts 1 dag leer hoe jouw WordPress website in elkaar zit en wat je er allemaal mee kunt. Van de fundering van de website tot aan de pagebuilder en hoe je jouw website zichtbaar en goed gevonden maakt in Google. Aan het eind van de dag weet je wat WordPress is en hoe je zelf een eenvoudige site kunt opzetten.

Hulp nodig?

Ben je toe aan een nieuwe website, of is je bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt, zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik luister tijdens dit gesprek graag naar je ideëen of wensen, en zet deze graag voor je om naar een goed werkende en zeer professionele website.

.

Dus wil je advies over onze betaalbare website pakketen? Of heb je een andere vraag over het bouwen van websites?

Bel gerust (0492-236 015) of chat met ons via de blauwe knop rechtsonder (Heb je een vraag)

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?