Logo & huisstijl ontwerp,
verover jouw plek op het web!

Wil jij graag te herkennen zijn vanaf een afstandje? Met een huisstijl die op de juiste manier is doorgevoerd verover jij jouw plek op het web! Ga voor een all-in-one branding partner en laat jouw huisstijl ontwerpen helemaal passend bij jouw onderneming.

Huisstijl en logo ontwerp

Wil jij een pakkende en passende huisstijl en logo hebben? Het ontwerpen en passend maken hiervan vraagt om professionaliteit en expertise. Al sinds 2004 heeft ZazouTotaal ervaring binnen de grafische vormgeving. Wij durven te zeggen dat wij resultaten leveren op een hoog niveau. Dit is al vanaf de eerste dag ons streven omdat wij vinden dat jouw huisstijl en logo laten maken van een hoog niveau moet zijn. Waarom? Omdat dit het gezicht van jouw bedrijf is! Jij wilt natuurlijk graag naar de buitenwereld toe een professionele indruk maken. De basis van jouw bedrijf is hiermee gelegd omdat het iets zegt over jouw identiteit, zorgt ervoor dat je herkenbaar bent en laat zien wat jouw visuele stijl is.

Heel belangrijk is dat de huisstijl die jij voert en het logo wat jij hebt passend zijn bij de branche waarin jij zit. Dit zijn dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het logo laten ontwerpen. ZazouTotaal begrijpt jouw bedrijf en zal er alles aan doen om jou tevreden te stellen. Jij bent immers onze klant en wij willen hetzelfde van jou als dat jij van je klanten wilt. Een tevreden klant maken! Bij ons mag jij, als een van de weinige bureaus waar je een logo laten ontwerpen kan, de wijzigingen die jij eraan wilt hebben onbeperkt mag doorgeven. Een bedrijfslogo laten maken is nog nooit makkelijker geweest.

Een sterk beeldmerk gevormd door jouw logo

Het logo wat jij voert moet een functie hebben. Een van die functies is het makkelijk en op een snelle manier geïntroduceerd worden. Niet alleen bij de doelgroep die jij wilt bereiken maar eigenlijk gewoon bij iedereen. Het bedrijfslogo laten maken moet iets zeggen over jou, jouw bedrijf en jouw identiteit. Bij jouw visuele stijl passen verschillende soorten logo’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van tekst met een grafisch tintje of alleen een grafische uitstraling. Er is geen goed of fout aan de manier van logo laten ontwerpen zolang het maar past bij jou en jouw bedrijf.

Je organisatie een gezicht geven door gebruik van de juiste huisstijl

Voor het laten maken van het juiste logo is het goed om jouw organisatie een gezicht te geven. Dit doe je door middel van het gebruiken van de juiste huisstijl. Jouw huisstijl en logo moeten zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Je bedrijfslogo laten maken door ZazouTotaal zorgt ervoor dat dit perfect gebeurt.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Op weg naar een nieuw logo in vier simpele stappen

In slechts vier simpele stappen kan jij al op weg zijn naar een nieuw logo.

Stap 1

ZazouTotaal brengt alles in kaart

Voor jou hebben wij een vragenlijst opgesteld die jij in mag vullen. Op die manier komen wij erachter wat jouw wensen zijn en wat jij exact van ZazouTotaal verwacht. Wij kunnen door middel van een ingevulde vragenlijst op een zeer efficiënte manier te werk gaan om jou tevreden te stellen

Stap 2

Een eerste opzet

Wanneer we een eerste opzet hebben gemaakt van het logo laten wij jou dit meteen zien. Ben jij al meteen tevreden dan maken wij het logo ontwerp af. Wil jij wijzigingen dan kun je die bij ons aangeven.

Stap 3

Wijzigingen doorvoeren

Je mag ons onbeperkt feedback geven en de wijzigingen die jij graag wilt zien aan ons doorgeven. ZazouTotaal is pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Stap 4

Oplevering, direct te gebruiken!

Wij gaan net zolang door totdat wij een ontwerp hebben waar jij enthousiast en tevreden over bent. Bij het aanbrengen van wijzigingen maken wij gebruik van de feedback die jij ons hebt gegeven. Wanneer het definitieve ontwerp klaar is en aan jou is opgeleverd kun jij daar meteen gebruik van maken. Wij zorgen ervoor dat het drukklaar is!

Maak je keuze uit de verschillende logopakketten

Wij mogen best zeggen dat wij de sleutel zijn tot jouw online succes. Het bedrijfslogo laten ontwerpen door ZazouTotaal zorgt hier namelijk voor. Al meer dan 400 bedrijven en organisaties zijn jou al voorgegaan hierin. Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Logo Basis

j

Logo binnen 3 dagen

 • ZKeuze uit 2 ontwerpen
 • Z2 correctie rondes
 • ZIncl. bestanden: png, jpg, eps, pdf en ai

€ 159,-

Logo Extra

j

Logo’s binnen 3 dagen

 • ZKeuze uit 3 ontwerpen
 • Z3 correctie rondes
 • ZIncl. bestanden: png, jpg, eps, pdf en ai.

€ 199,-

Logo VIP

j

Logo’s binnen 3 dagen

 • ZKeuze uit 4 ontwerpen
 • ZOnbeperkt wijzigen
 • ZIncl. bestanden: png, jpg, eps, pdf en ai.

€ 299,-

Waarom je zeker voor ons moeten kiezen:

We zijn megasnel
Een logo en een huisstijl kun je al binnen drie dagen vinden in je mailbox. Het is belangrijk dat we zorgen dat jij snel verder kunt met je bedrijf, je logo en je huisstijl vormen namelijk de basis van je bedrijf

Super strak design
We hebben al ruim 26 jaar ervaring in het vak, we maken designs op hoog niveau

Persoonlijk contact
Je hebt één vast aanspreekpunt die vervolgens voor je aan de slag gaat. Hij weet precies wat aansluit op jouw wensen en behoeften

We zijn dé oplossing voor elke ondernemer
We hebben aan ieders budget gedacht en bieden je daarom keuze uit drie pakketten

Een 9,4 als beoordeling
Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk wat de klant van ons vindt. Klanten beoordelen ons met een 9,4, daar worden we heel blij van!

Meer dan alleen een logo of huisstijl
Je kunt bij ons ook terecht voor een website, flyers, folders, briefpapier en visitekaartjes. Je hoeft niet meerdere bureaus in te schakelen en elke keer je verhaal opnieuw te vertellen, wij weten namelijk precies wat je wensen zijn.

Waarom je ZazouTotaal het beste kunt inschakelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent
 • Transparantie is een van onze belangrijkste kenmerken, je betaalt een all-in prijs en komt dus nooit voor verrassingen te staan
 • Tijdens het gehele proces heb je te maken met één vast contactpersoon

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?