Snelle WordPress webhosting

Kies nu voor de betere WordPress Hosting en zie hoeveel beter je presteert.

Snelle WordPress webhosting

De snelheid van je website is essentieel voor succes. Technologieën als WordPress en hosting diensten hebben de laatste jaren een lange weg afgelegd, maar er is altijd ruimte voor verbetering! Wij bieden onze klanten top service tegen een scherpe prijs – profiteer nu terwijl je de concurrentie voor kunt blijven door pagina’s sneller te laden dan ooit tevoren

Haal het maximale uit uw site met ons support team. Maak jw website sneller en veiliger

Behalve snelle WordPress webhosting is het ook belangrijk dat je je site up-to-date houdt met de nieuwste software. Wordt die niet op tijd bijgewerkt dan kunnen hackers je website overnemen en zonder toestemming veranderingen aanbrengen! Bij het updaten of installeren van nieuwe plugins kunnen bepaalde dingen fout gaan, die onze deskundige medewerkers altijd controleren voor ze er in gelaten worden die de prestaties beïnvloeden – maak je echter geen zorgen; als er iets kapot lijkt te zijn repareren we het meteen zodat niemand problemen heeft met het bezoeken van je website

Wat kost het webhosting, e-mail en onderhoudt abbonnement

Totaal ontzorgt: Dankzij onze zeer compleet onderhouds abonnement voor jouw website en webshop, ben jij verzekerd voor een altijd goed werkende website, met deze service wordt jij totaal ontzorgt met het technisch onderhoud.

 • VPS webhosting
 • Zakelijk e-mailaccount
 • Updates van alle plugins
 • Update van WordPress CMS
 • Dagelijkse back-ups
 • Beveiligings software

Totaal prijs voor dit dit zeer complete en luxe pakket is € 40,- per maand*
(*Het bovenstaande abonnement wordt per 6 of 12 maanden gefactureerd)

De belangrijkste redenen op een rij:

+ SSL-certificaat

We zorgen ervoor dat je verbinding met onze site altijd versleuteld (HTTPS) is. Dit betekent het bekende hangslotje. We gebruiken alleen hoogwaardige SSL certificaten voor alle hoofddomeinen, in plaats van gratis alternatieven.

+ 404 monitor

De site is zo opgezet dat links je altijd naar een relevante pagina brengen.

+ E-mail/doorverwijzing

Het WordPress All-in pakket omvat e-mail accounts met 4 GB opslagruimte, die gedeeld kan worden tussen je website en e-mails. Je hebt ook toegang via een webgebaseerd mailsysteem dat heel gemakkelijk te gebruiken is als je hulp nodig hebt bij het instellen ervan!

+ Gratis verhuisservice

Indien jij besluit om naar ons over te stappen met je wordPress website of Woocommerce webshop, zodat wij de webhosting, e-mail en compleet technisch onderhoud jou uit handen zullen nemen, en jij helemaal ontzorgt wordt. Tevens zullen wij de verhuizing van je website kostenloos voor je zullen uitvoeren.

+ Dagelijkse back-ups

Omdat wij uit ervaring weten dat er altijds iets fout kan gaan met je website doormiddel van een verkeerd uitgevoerde update, of dat jij een klein foutje maakt met het aanpassen van je website. Om dan te zorgen dat we dat zeer snel willen verhelpen, maken wij dagelijks een complete backup van je website. Als dat geen veulig gevoel geeft.

+ VPS hosting

We zijn toegewijd aan razendsnelle servers die speciaal voor WordPress zijn ingericht. Met o.a. PHP7 en nginx

+ domeinnaam registreren

Registreer vandaag nog uw domeinnaam bij ons team tegen een meerprijs
Wij zorgen ervoor dat het perfect is en zetten de nodige hosting op, zodat u vanaf de eerste dag kunt beginnen met het bouwen van links!

+ Malware detectie en opschonen

Het opsporen en opschonen van malware is noodzakelijk voor elke website. Deze diensten helpen uw site te beschermen tegen kwaadaardige software die mogelijk iets vervelends kan doen, zoals gegevens stelen of ongewenste programma’s installeren op de computers van bezoekers zonder hun medeweten – denk aan spyware!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

 • Professionele hosting
 • SSL Certificaat
 • Support via telefoon, mail of chat
 • Gratis stockfoto's & video's
 • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?