Vraag & antwoord

Op de pagina vindt je alle antwoorden op veel vragem.

ZazouTotaal vraag en antwoord pagina

Goedkope website laten maken

Bij ZazouTotaal weten we hoe we jouw idee om kunnen zetten naar een geoptimaliseerde website die bij jouw onderneming past. Met een investering vanaf € 899 kunnen we voor jouw een website ontwerpen die in meerdere opzichten past bij jouw onderneming. Wanneer je een website wilt laten maken kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat. Ben je nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Goed om te zien en goed te vinden

Een moderne website van ZazouTotaal is voorzien van een aantal belangrijke punten waar een website tegenwoordig niet meer zonder kan. Zo zorgen wij er allereerst voor dat je website niet alleen goed zichtbaar is op een PC, maar ook op mobiele apparaten (mobiele telefoons en tablets). Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling dat je website bezoekers trekt.

We werken met bewezen structuren

Naast een goede vindbaarheid wil je natuurlijk ook dat je website er goed uitziet. Daarom werkt ZazouTotaal met structuren die zich al bewezen hebben. Door deze op maat aan te passen naar jouw wensen kunnen we een website creëren die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Als we de structuur van de website optimaal voor je hebben gemaakt, is het de bedoeling dat je website gevuld gaat worden. Zo kunnen wij foto’s vanuit onze eigen beeldbank op je website plaatsen en zorgen we voor wat leven in de brouwerij door bijvoorbeeld in de header een goed verzorgde slider te plaatsen. Uiteindelijk vullen wij tot wel 5 pagina’s op jouw website alvast voor je, hierbij hebben we wel jouw input nodig wat betreft foto’s en content.

Een speciale functie op je website?

Hierboven hebben we een aantal basiselementen beschreven die belangrijk zijn voor een website en het laten maken van een nieuwe website. Toch kan het zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een YouTube module op je website of een taalmodule waardoor je website kan worden uitgebreid naar meerdere talen. Wij doen dit graag voor je! Dit zit overigens allemaal in onze standaard all-in-one prijs vanaf € 899,-!

Meer dan alleen een website laten maken

Bij ZazouTotaal kun je voor veel meer terecht dan alleen je nieuwe, professionele en goedkope website laten maken. Naast het afleveren van een website die aan al jouw wensen voldoet, kunnen wij andere belangrijke zaken voor je website in orde maken. Zo kunnen wij je website voorzien van goede webteksten die ervoor moeten zorgen dat de bezoekers van je website begrijpen wat je bedoelt en overgehaald zullen worden om daadwerkelijk van je dienst of product gebruik te maken. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook een logo voor je ontwerpen. Wil je ook dat bezoekers op je website kunnen betalen via iDEAL? ZazouTotaal regelt het voor je! Voor deze uitgebreidere functies hanteren we scherpe tarieven. Deze vindt je eenvoudig op onze overzicht pagina.

Waarom ZazouTotaal om een nieuwe website te laten maken

Een goedkope website laten maken kun je bij veel verschillende bedrijven laten doen, maar waarom zou je het door ZazouTotaal laten doen? Het voordeel van ZazouTotaal is dat je weet waar je aan toe bent. Wij hanteren een vaste prijs waarvoor je kwaliteit kunt verwachten. Wij komen dus niet opeens met onverwachte kosten aanzetten. 

Wij willen een glimlach op je gezicht

Een website laten maken bij ZazouTotaal betekent dat er door het uiteindelijke resultaat een glimlach op je gezicht moet verschijnen. Tijdens het ontwerpen en maken van de website onderhouden wij dus goed contact met je. Tijdens onze werkzaamheden kun je meekijken en betrekken wij je in het proces. De website gaat pas live als jij tevreden bent met het eindresultaat. Op deze manier kunnen wij een website maken waar je uiteindelijk trots op kunt zijn.

Onze service blijft bestaan

Zodra je website live is stopt onze service niet. Je kunt ons namelijk kosteloos bereiken wanneer je vragen hebt. Wij begrijpen als geen ander dat je niet alles kunt snappen van je website. We helpen je daarom graag bij eventuele problemen en zorgen ervoor dat deze opgelost worden.

Betalen in termijnen? Geen probleem

Doordat wij zelf ondernemer zijn begrijpen wij dat je vaak al genoeg investeringen hebt. Daarom mag je bij ons ook gespreid betalen in twee of drie termijnen. Nu denk je misschien: dan moet ik zeker rente betalen? Nee, aan die flauwekul beginnen wij niet. Bij ons is prijs, prijs en  € 899 dan ook echt € 899 zonder verrassingen achteraf!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als je een website wilt laten maken door ZazouTotaal kun je via ons contactformulier contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan samen met jou bekijken waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen toepassen op je nieuwe website. Ook als je nog niet zeker weet of je jouw nieuwe professionele website wilt laten maken kun je contact met ons opnemen. Dit is namelijk altijd 100% vrijblijvend!

Heb je vragen?

Heb je toch nog een aantal vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons dan gewoon. Wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.